Delta i studie om förbättrade veterinärbesök

I samarbete med Hästkliniken och Ambulatoriska Hästkliniken vid UDS SLU och Brunmåla Hästklinik

Du som är hästägare har kanske ett veterinärbesök planerat under 2019, eller kanske kommer du behöva besöka veterinär akut. Vi på preVet vill komma i kontakt med dig angående en viktig pilotstudie. Den handlar om hur vårdkontakterna kan förbättras bland annat för att bespara dig, som hästägare, tid och pengar samt onödig oro.

"Som hästägare har jag upplevt ett stort behov av att underlätta kommunikationen med veterinär så att viktig information om hästen alltid når fram. Min vision är därför att vi ska skapa en branschstandard för detta”.

JENNY GAGNÉR
Grundare av preVet

Hur du deltar

I korthet handlar det om att ladda ner preVet från App Store eller Google Play och registrera dig i tjänsten, så att du är förberedd om du behöver kontakta veterinär under studiens gång. Tjänsten är gratis att använda för fritt antal hästar! Därefter är du fri att använda preVet utifrån just dina och din hästs behov. Till exempel kan du enkelt registrera hästens olika värden, skapa påminnelser och planera i kalendern eller varför inte fördjupa dina kunskaper genom våra instruktionsfilmer.

 

Vid ett eventuellt vårdbehov för din häst, så kontaktar du din klinik precis som vanligt. I preVets app delar du sedan din hästs profil med veterinären. Det är delningen vid vårdkontakt som är uppgiften för att delta i studien. Du får mer detaljinformation hur det går till när du anmäler ditt intresse. Tjänsten är enkel att använda och avser spara tid för dig som hästägare.

 

Låter det intressant?

Studien sker i samarbete med Hästkliniken och Ambulatoriska Hästkliniken på UDS, SLU. För dig som befinner dig utanför deras upptagningsområde,kontakta oss. Du anmäler dig enkelt genom att fylla i formuläret nedan. Vi kontaktar då dig med vidare instruktioner på det sätt som du själv föredrar; e-post eller telefon.
För- och efternamn
Kontakta mig via
E-post
Telefonnummer
Telefonnummer
Genom att skicka formuläret godkänner jag att mina uppgifter behandlas enligt preVets Användarvillkor
Jag godkänner

Om preVet

preVet är en ny tjänst för digital utbildning, planering och dokumentation kopplat till din hästs hälsa - förebyggande i friskt tillstånd såväl som vid akut vård eller rehabilitering.