preVet rekryterar!

Just nu söker vi följande kompetens till preVet:
Systemutvecklare/systemarkitekt, senior
Systemutvecklare, junior

Scrolla nedåt på sidan för detaljerad information om vardera roll!

Välkommen med din ansökan!

Senior systemutvecklare/arkitekt till spännande och snabbt växande start-up i Uppsala

Vi söker nu systemutvecklare/arkitekt till det snabbt växande startup-bolaget preVet i Uppsala. Som systemutvecklare kommer du att ingå i ett team som utvecklar och underhåller applikationer och den tekniska plattformen för preVet. Applikationen idag finns inom både app- och web och bygger på .net. PreVet digitaliserar hästbranschen och tekniken inom företaget är och kommer att vara central för verksamheten.
PreVets vision är att vara marknadsledande aktör inom digitalisering av hästnäringen som bidrar till säkrare hästhälsa. Genom att dela information mellan olika aktörer och användare inom hästbranschen bidrar preVet till effektivare vård, ökad förebyggande hästhälsa och på sikt lägre kostnader för att veterinärvård och försäkring. Prevet har funnits i tre år och tar nu nästa steg i att växa organisationen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som systemutvecklare utvecklar du tillsammans med övriga i teamet en effektiv och digitaliserad plattform för hästbranschen. Du arbetar med utveckling i nära kontakt med såväl kravställare som externa leverantörer av konsulttjänster inom utveckling och drift. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för app- och webbutveckling och vill arbeta i en start-up som ändå vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden. På sikt kommer tekniken breddas och machinelearning/AI ligger nära till hands.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har
• Examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande akademisk examen inom it. Alternativt att du har motsvarande förvärvad erfarenhet
• Dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling/arkitektur
• Goda kunskaper och minst fem års arbetslivserfarenhet inom .net / c#
• Meriterande med erfarenheter inom .Net Core, Xamarin, React JS, PostgreSQL, AWS
• Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
• Gillar problemlösning
• God förmåga uttrycka dig i tal och skrift i på svenska och engelska

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett mindre företag där du har stor frihet att själv hitta lösningar. För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang. Vi tror att det är viktigt med en personlig drivkraft och som är orädd för att ta dig an komplexa arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar agilt mot gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala
Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2020-05-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.
För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta preVets vd Jenny Gagnér, info@prevet.se alt. 073-5122857

Junior systemutvecklare till spännande och snabbt växande start-up i Uppsala

Vi söker nu systemutvecklare till preVet i Uppsala. Vi erbjuder möjligheten att arbeta brett inom apputveckling i ett spännande utvecklingsskede med goda möjligheter att påverka såväl produkten som det egna arbetet.
Applikationen idag finns inom både app- och web och bygger på .net. preVet digitaliserar hästbranschen och tekniken inom företaget är och kommer att vara central för verksamheten.
PreVets vision är att vara marknadsledande aktör inom digitalisering av hästnäringen som bidrar till säkrare hästhälsa. Genom att dela information mellan olika aktörer och användare inom hästbranschen bidrar preVet till effektivare vård, ökad förebyggande hästhälsa och på sikt lägre kostnader för att veterinärvård och försäkring. preVet har funnits i tre år och tar nu nästa steg i att växa organisationen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som apputvecklare arbetar du med utveckling i nära kontakt med såväl kravställare som externa leverantörer av konsulttjänster inom utveckling och drift.
Tjänsten är perfekt för dig som brinner för apputveckling och vill arbeta i en start-up som ändå vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden. På sikt kommer tekniken breddas och machinelearning/AI ligger nära till hands.

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med utveckling inom iOS eller Android. Det är meriterande om du även har erfarenhet av Ruby. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i start-up miljö är även det ett plus i kanten.
Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett mindre företag där du har stor frihet att själv hitta tekniska lösningar. För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala
Sista ansökningsdag: 2020-05-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.
För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta Jenny Gagnér, jenny@prevet.se alt. 073-5122857

CTO till spännande och snabbt växande start-up i Uppsala

Vi söker nu CTO till det snabbt växande startup-bolaget preVet i Uppsala. Som CTO kommer du att ansvara för den tekniska plattformen inom preVet. Du kommer att leda det utvecklarteam som tillsammans utvecklar och underhåller applikationer och den tekniska plattformen för preVet. Applikationen idag finns inom både app- och web och bygger på .net. PreVet digitaliserar hästbranschen och tekniken inom företaget är och kommer att vara central för verksamheten. Applikationen har många externa gränssnitt till samarbetspartner vilket ställer höga krav på teknisk effektivitet och flexibilitet i kombination med säkerhet.
PreVets vision är att vara marknadsledande aktör inom digitalisering av hästnäringen som bidrar till säkrare hästhälsa. Genom att dela information mellan olika aktörer och användare inom hästbranschen bidrar preVet till effektivare vård, ökad förebyggande hästhälsa och på sikt lägre kostnader för att veterinärvård och försäkring. Prevet har funnits i tre år och tar nu nästa steg i att växa organisationen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som CTO ansvarar du för utveckling, drift och underhåll av den tekniska plattformen, både för produktion och utveckling. Du ansvarar dessutom för att tillsammans med övriga i teamet skapa och underhålla en effektiv och digitaliserad plattform för hästbranschen. Du kommer både har det strategiska och taktiska ansvaret för teknikplattformen samtidigt som du kommer att vara med i utvecklingsteamet och själv koda.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har
• Examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande akademisk examen inom it.
• Dokumenterad erfarenhet av systemarkitektur och tekniska plattformar, gärna som CTO i tidigare roll
• Mycket goda kunskaper och minst fem års arbetslivserfarenhet inom .net / c#
• Goda kunskaper om relevanta utvecklingsmiljöer och ramverk för det/de språk du jobbat med.
• Erfarenhet av startups
• Bred erfarenhet av olika tekniska plattformar och meriterande med erfarenheter inom .Net Core, Xamarin, React JS, PostgreSQL, AWS
• Goda kunskaper i samtliga discipliner inom software engineering samt relevanta verktyg.
• Vana av att leda projekt-team enligt strukturerade (och gärna agila) processer.
• God förmåga uttrycka dig i tal och skrift i på svenska och engelska

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett mindre företag där du har stor frihet att själv hitta lösningar. För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningsätt och kan bidra med stort driv och engagemang. Vi tror att det är viktigt med en personlig drivkraft och som är orädd för att ta dig an komplexa arbetsuppgifter. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har goda ledaregenskaper samt problemlösningsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala
Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2020-05-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.
För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta PreVets vd Jenny Gagnér, info@prevet.se alt. 073-5122857